Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/biro4600/oktivoli.si/httpdocs/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/biro4600/oktivoli.si/httpdocs/includes/menu.inc).

Treningi

Aleš in Boštjan Čerin, člana OK Tivoli, pripravljata orientacijske treninge. Trenutno treningi potekajo na karti Golovec. Kasneje se bodo treningi odvijali tudi na drugih lokacijah v okolici Ljubljane.

Treningi so namenjeni popularizaciji orientacijskega teka (seveda se lahko tudi hodi) in so primerni za posameznike in družine, ki jih zanima gibanje po neznanem terenu s karto in kompasom v roki. Dobrodošli tudi orientacijski tekači, skavti, taborniki, avanturisti.

Če kakšna prizma izgine, prosimo sporočite na ales@cerin.si. Vesela bosta tudi odziva blogu Preprostost ali na Facebooku.

Tule na strani Orientacijske zveze Slovenije najdete dokument “Mednarodni opisi kontrolnih točk“ (slovenski prevod dokumenta IOF). Pride prav!

Tule dobite karto za posamezen trening. Natisnite jo, se primerno obujte in oblecite, vzemite kompas in povabljeni v gozd.